Euronics Alajärven monipuoliset palvelut yhdeltä tiskiltä

Paikallisen kodinkonekaupan lisäksi löydät meiltä vinon pinon erilaisia tekniikkaan, yhteyksiin ja laitteisiin liittyviä palveluita. Tärkeintä meille on asiakkaan kokoinen, mahdollisimman monipuolinen ja hyvä palvelu. Meiltä löydät monipuolisesti tietotaitoa koskien kaikkia tuotteitamme ja palvelujamme. Tuotekysely tai tarjouspyyntö ei maksa mitään. Tutustu tällä sivulla meidän palveluihin. Jos et löydä etsimääsi, jätä yhteydenottopyyntö.

Kodinkonepaketit

Meiltä saat kodinkoneet kerralla koko taloon erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Tulemme mielellämme kartoittamaan tilanteen aluksi. Kartoitus ei maksa mitään, ja voit kysyä tarjousta suoraan asiantuntevilta myyjiltämme.

Kuljetus- ja asennuspalvelut

Ostaessasi meiltä kodinkoneen, saat halutessasi nopean ja edullisen kotiinkuljetuksen. Voit kysyä kuljetusta kodinkoneillesi tai muille isommille laitteille. Kodinkoneissa ammattiasennus on aina suositeltavaa ja usein välttämätöntä. Myös erilaisten tietotekniikka- tai viihdejärjestelmien asennus vaatii ammattiosaajaa. On tärkeää, että kaikki toimii turvallisesti eivätkä esimerkiksi johdot häiritse päivittäistä elämää. Meiltä saat myös erilaiset asennukset paikallisena palveluna edullisesti.

Matkapuhelinliittymät

Euronics Alajärven myymälästä voit hankkia DNA:n matkapuhelinliittymiä näppärästi. Liittymien päivitykset ja käyttöönotot onnistuvat myös meillä. Kannattaa muistaa aika ajoin käydä tarkistamassa liittymäsi tarjoustilanne.

Valokuitu- ja ADSL-liittymät

JAPOn valokuidulla surffaat aina nopeasti ja luotettavasti, kaistaa ja toimintavarmuutta riittää nyt ja tulevaisuudessa. Kaikki valokuituun liittyvät palvelut saat myös myymälästämme. Myymälästä saat myös luotettavan paikallisen ADSL-laajakaistan ja verkkolaitteet. Voit tutustua tarkemmin meidän Internet-tuotteisiin täällä.

TV-palvelut

Euronics Alajärvi myymälästä voit hankkia erilaiset tv-palvelut juuri sinun perheesi tarpeisiin. Valikoimaan kuuluvat JAPO IPTV, DNA-TV ja Canal Digital. JAPO IPTV on luotu helpottamaan ja viihdyttämään arkeasi: voit katsoa tv:n suosikkiohjelmiasi missä ja milloin haluat. Kätevää!  Tutustu lisää

Tietokone- ja tulostintarvikkeet

Huollamme tietokoneet ja niiden oheislaitteet, esimerkiksi tulostimet kuntoon ammattitaidolla. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman mustepatruunoita ja värikasetteja. Selvitämme puolestasi tarvitsemasi tuotteen. Mikäli tuotetta ei löydy heti hyllystä, saamme tarvittaessa toimituksen myymälään jo 1–2 päivässä.

Laiteasennukset ja -päivitykset

Asennamme ja päivitämme tarvittaessa kaikki laitteet valmiiksi toimintakuntoon, sinä säästät aikaa ja hermoja.

Matkapuhelinten huoltoon toimitus

Euronics Alajärven kautta saat hajonneen kännykkäsi ripeästi huoltoon sekä luotettavat korjausarviot.

Maksupäätteet

Meiltä saat toimintaasi sopivat maksupäätteet nopeasti ja edullisesti Netsin sekä Verifonen laajasta valikoimasta. Kun otat meiltä maksupäätteen, saat sen mukana myös nopean paikallisen tukipalvelun.

Euronics Turva

Voit hankkia myymälästämme ostamallesi kodinkoneelle tai mille tahansa tuotteelle Euronics Turva-palvelun. Sillä saat tuotteelle lisäturvaa, mikä on tärkeää etenkin isommissa hankinnoissa. Euronics Turva-palvelussa ei ole lainkaan omavastuuta eikä myöskään ikävähennyksiä. Kysy lisää myymälästämme.

Euronics-rahoitus

Myymälässämme voit hakea isoille ostoksille Euronics-rahoitusta ja maksaa ostoksesi saman tien.

Käyttöopastukset

Sormi pois suusta, Euronics Alajärven myymälästä saat myös käyttöopastuksen kodinkoneista tietotekniikkaan.